Stuur WhatsApp bericht:

Detachering.

Culinair De Man doet zelf niet aan detachering, maar heeft in de loop der jaren een zeer groot netwerk opgebouwd, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij u alleen onder brengen bij gespecialiseerde bureaus. Al deze bureaus zijn voorzien van de benodigde en vereiste vergunningen.

De voordelen van een freelance kok zijn duidelijk.

• Grote flexibiliteit.
• Geen (loon) administratie.
• Geen arbeidscontract en dus geen verplichtingen.
• Geen aansprakelijkheid voor sociale lasten en loonbelasting.
• Uitsluitend betaling voor de werkelijk gewerkte uren.
• Geen uitbetaling bij ziekte!
• Facturatie volgt achteraf.

Wilt u gebruikmaken van ons netwerk en onze diensten?

Vertel ons wat u zoekt en wij zorgen voor de perfecte match. U kunt bij ons zeven dagen per week van 9:00 uur tot 18.00 uur telefonisch terecht. Desgewenst kunt u ons uiteraard ook een email sturen.

Wat maakt Culinair De Man anders.

Culinair De Man werkt alleen met aantoonbaar gekwalificeerde mensen die gepassioneerd hun vak uitvoeren en die weten wat gastvrijheid betekent.

Onze koks hebben een afgeronde opleiding op niveau 3 of niveau 4 tot aan het niveau zelfstandig werkend kok of chef kok.

Culinair De Man kan ook helpen met het vinden van de juiste mensen voor.

• Afwas.
• Bediening.
• Demonstratie koken.
• Zorg.
• Foodstyling.
• Horeca verhuur zoals o.a. Servies, partytenten, keukenmaterialen en overige.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact op. De contactgegevens vind u bij het tabje contact.