Stuur WhatsApp bericht:

Maak kennis met Culinair De Man Horeca advies.

Waarom Horeca advies van Culinair De Man?

Wilt u, uw horecabedrijf laten groeien? Kies voor professioneel advies en begeleiding op het gebied van financiering en bedrijfsprestaties van Culinair De Man. Culinair De Man, beantwoord vragen van u als ondernemer, en adviseert op het gebied van Horeca in de snel groeiende markt van vandaag. Met mijn intensieve samenwerking met gerenommeerde bedrijven, en de door de jaren heen een zeer groot netwerk te hebben opgebouwd, kan ik u adviseren in vrijwel iedere tak van de Horeca.

De foodservice is dynamisch. Maar waar bewegen we naartoe? En hoe ga je hier als bedrijf in mee? Culinair De Man beschikt over ruim 35 jaar horeca ervaring, met het opzetten en begeleiden van nieuwe en bestaande zaken en weet hoe de markt zich ontwikkelt. Ik help en begeleid u dan ook graag verder.

Voor zeer uiteenlopende specialisaties beschikt Culinair De Man inmiddels over een groot en gevarieerd netwerk. Per opdracht kijk ik naar de vereisten, waarbij gezocht wordt naar de best passende invulling en aansluiting.

Bijgaand enkele voorbeelden van wat wij doen.

Financieel haalbaarheidsonderzoek.
Zijn uw plannen financieel wel haalbaar? Door enthousiasme voor nieuwe ideeën en interessante kansen overschat men te vaak het omzetpotentieel en de winstgevendheid.

Marktonderzoek Horeca.
Ik voer voor u onderzoek uit naar, Locatie, consumentengedrag en hun behoeften, wat denkt een consument als hij u product ziet? Wat is er de afgelopen jaren veranderd bij u doelgroep en wat gaat er nog veranderen? Welke kant gaat het op en sluit dat aan bij u concept?

Risicoprofiel.
Heeft u alles goed geregeld op het gebied van gezond en veilig werken? Dat is belangrijk voor u medewerkers en voor u bedrijf. Ieder bedrijf is verplicht een Risico-Inventarisatie (RI&E) uit te voeren.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op.