Stuur WhatsApp bericht:

Maak kennis met Culinair De Man Horeca advies.

Voor zeer uiteenlopende specialisaties beschikt Culinair De Man over een groot en gevarieerd netwerk. Per opdracht wordt gekeken naar de vereisten, waarbij gezocht wordt naar de best passende invulling, voor uw bestaande of nieuw te openen bedrijf.

De foodservice is dynamisch.

Maar waar bewegen we naartoe? En hoe ga je hier als bedrijf in mee? Culinair De Man beschikt over ruim 30 jaar horeca ervaring, met het opzetten en begeleiden van nieuwe en bestaande zaken en weet hoe de markt zich ontwikkelt.

Wij helpen en begeleiden u dan ook graag verder. Per opdracht kijken wij naar de vereisten, waarbij gezocht wordt naar de best passende invulling en aansluiting.

Bijgaand enkele voorbeelden van wat wij doen.

Financieel haalbaarheidsonderzoek.

Zijn uw plannen financieel wel haalbaar? Door enthousiasme voor nieuwe ideeën en interessante kansen overschat men te vaak het omzetpotentieel en de winstgevendheid.

Marktonderzoek Horeca.

Wij voeren onderzoek uit naar, locatie, consumentengedrag en hun behoeften, wat denkt een consument als hij jouw product ziet? Wat is er de afgelopen jaren veranderd bij jouw doelgroep en wat gaat er nog veranderen? Welke kant gaat het op en sluit dat aan bij u concept?

Risicoprofiel.

Heb je alles goed geregeld op het gebied van gezond en veilig werken? Dat is belangrijk voor u medewerkers en voor u bedrijf. Ieder bedrijf is wettelijk verplicht een Risico-Inventarisatie (RI&E) uit te voeren.

Management support.

Maakt uw organisatie ingrijpende veranderingen door en zoekt u nog naar de beste oplossing en/of aanpak?

Culinair De Man denkt graag met u mee en analyseert de problematiek, stelt oplossingen voor en maakt desgewenst een plan van aanpak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact op. De contactgegevens vind u bij het tabje contact.